søndag den 16. februar 2014

Art Nordic

Jeg er rigtig glad for at kunne præsenterer min bronzekunst på ART NORDIC kunstmessen i Øksnehallen, Halmtorvet i København.

Datoen er den 9-11 maj, og hvis du kommer forbi så finder du mig på stand nr 76.


Vi er 200 kunstnere fa norden, der vil vise vores kunst, og jeg glæder mig rigtig meget. Jeg har en masse nye skulpturer på vej - og jeg er spændt på at vise jer dem allesammen.

Du kan se mere på ART NORDIC´s hjemmeside HER

3 kommentarer:

 1. Hej Annette

  Opdagede at du har fået dig en blog og vil da lige hilse på:-) Vi glæder os dagligt over den fine bronzeskulptur (svævende sommerfugle) som blev min julegave sidste år. Indtil videre har den nu fået plads indendørs - kan ikke rigtig nænne at sætte den ud i haven, som vi ellers havde planer om... Det var dejligt at hilse på dig på julemarkedet i Viborg - og vi har bestemt ikke glemt dit tilbud om at lave en skulptur af lillehunden, men har bare ikke lige fundet "lejligheden" endnu. Håber du får mange besøgende både på bloggen og på udstillingen! kh Trine V.

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
 2. Hej Trine ! Tusind tak for brevet, jeg er jo lidt ny i at have en blog , så jeg skal lige lære en masse, Foråret er jo på vej så sommerfuglene kan jo være flotte og levende ude i solen,
  Forårs hilsen fra Annette

  SvarSlet